Info

New or Forgotten?

Welkom bij
T.V. IN DEN BOOGAERD
info@indenboogaerd.nl of 023-5611450
DE
GEZELLIGSTE TENNISCLUB
VAN HAARLEMMERMEER
In den Boogaerd > Club > Lid worden Senioren

INSCHRIJVEN SENIOREN LIDMAATSCHAP

Lid worden van IdB en contributies seizoen 2017

Ben je op zoek naar een tennisvereniging in Hoofddorp, dan ben je bij In den Boogaerd aan het juiste adres. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid!

Omdat wij in 2017, 40 jaar bestaan krijgen nieuwe leden het eerste jaar 40,00 EURO korting!
(ACTIE GELDT OOK IN 2018!)

 

Senioren van 24 jaar of ouder, van € 175,00 voor € 135,00
(geboren in 1993 of eerder)

Inschrijven kan door het sturen van een  e-mail aan onze ledenadministratie:

ledenadministratie@indenboogaerd.nl

Overige leeftijden en speelrecht mogelijkheden:
21, 22 of 23 jaar, van € 144,00 voor € 104,00
(geboren in 1994, 1995 en 1996) 
18, 19 of 20 jaar, van € 124,00 voor € 84,00
(geboren in 1997, 1998 of 1999)
Beperkt speelrecht senioren 24 jaar of ouder van € 140,00 voor € 100,00
(alleen op doordeweekse dagen tot 18.00 uur) 

Bovenstaande bedragen zijn exclusief de kosten voor trainingen!
Tennisles en trainingen zijn zowel in de zomer als in de winter mogelijk!

Voor meer gedetaileerde informatie scroll naar beneden.

Ledenactie "40 jaar" geldt alleen voor nieuwe senioren en is geldig tot en met 1-10-2018, voor junioren gelden andere actietarieven.

 

OVERIGE INFORMATIE

Belangrijk ! Pasfoto e-mailen

Aan de linkerzijde van deze pagina kun je het juiste lidmaatschap aanvragen. Wil je ook zo spoedig mogelijk een DIGITALE pasfoto mailen naar ledenadministratie@indenboogaerd.nl.

De foto moet minimaal 400 pixels breed en 600 pixels hoog en goed gelijkend zijn.

De foto is nodig om de KNLTB-bondspas aan te vragen. Deze heb je nodig om te kunnen vrijspelen op ons park en mee te doen aan toernooien en competities.

Voor jeugdleden geldt, dat de pasfoto elke 5 jaar vervangen moet worden.

Automatische Incasso

Indien je GEEN toestemming geeft voor automatische incasso worden bovenstaande contributiebedragen met 5 euro administratiekosten verhoogd (uitgezonderd zijn de pakketten).

Wil je een machtiging afgeven voor het automatisch innen van je contributie? Kies dan in het menu "Voor leden" de optie "Privé" en daar de map Groepen. Hier zie je de lidmaatschappen, inclusief de koppeling naar het machtigingsformulier.

Later in het seizoen lid worden

Word je na 1 mei lid, dan betaal je altijd de 25 euro voor KNLTB- en administratiekosten en daarnaast een bedrag per gespeelde maand, of gedeelte van een maand. Dit bedrag is afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je hebt.

Uw kind lid worden en op les bij T.V. In den Boogaerd?

Wij verwelkomen hem of haar graag als nieuw lid! Kies uit een van de twee jeugdpakketten:

Voor meer informatie ga naar "lidworden jeugd"

 

Uitgebreide uitleg verschillende mogelijkheden om lid te worden!

Bekijk hieronder welke vormen van lidmaatschap er mogelijk zijn.

ALGEMEEN:

SENIOREN
Een seniorlidmaatschap is voor personen vanaf 18 jaar, of zij die in het lopende kalenderjaar 18 jaar worden. Met dit lidmaatschap heb je volledig speelrecht.

Daarnaast is er het seniorlidmaatschap met beperkt speelrecht, waarbij je alleen op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur kunt spelen.  

JUNIOREN
Het juniorlidmaatschap is voor personen die in het lopende kalenderjaar nog geen 18 jaar of ouder zijn, of worden. Zij kunnen overdag op alle banen en ’s avonds op een beperkt aantal banen spelen. Het juniorlidmaatschap is onderverdeeld in diverse leeftijdscategorieën.

PAKKETTEN

Een pakket is een combinatie van een lidmaatschap, plus training, met een financieel voordeel. We bieden één pakket voor nieuwe seniorleden en twee pakketten voor juniorleden aan.

SENIOR PAKKET (alleen voor nieuwe leden!) = TIJDELIJK NIET VERKRIJGBAAR!
Begin je met tennis, of is het al lang geleden dat je hebt getennist, dan is het zinvol om training te volgen. Lessen voor senioren worden in de avonduren gegeven. Je krijgt, gedurende 17 weken, 1 uur per week les van een gediplomeerde trainer in de periode van begin april tot en met eind september (niet in de zomervakantie). Omdat je lid bent van de vereniging en volledig speelrecht hebt, kun je daarnaast ook, op alle dagen van de week, vrij spelen .

Samengevat:
•    Het hele zomerseizoen,17 weken lang, één uur per week les in een groep;
•    Het lidmaatschap van In den Boogaerd, waarmee je kunt vrijspelen op door jou gekozen tijdstippen;
•    Mogelijkheid tot deelname aan de toss (maandag- en woensdagochtend en vrijdagavond) en alle toernooien van de club;
•    Aankoop van een tennisracket tegen een aantrekkelijke prijs bij T-line.

Alleen het eerste jaar kan gebruik worden gemaakt van het pakket. Daarna word je regulier lid en kun je ervoor kiezen om al dan niet lessen te volgen tegen de standaardtarieven die dan gelden voor de training.

JEUGDPAKKETTEN

BASIS JEUGDPAKKET 2017
Een heel zomerseizoen tennissen, inclusief training, voor nieuwe en huidige jeugdleden (vanaf 6 jaar)

Wat houdt het pakket in:
•    Het lidmaatschap 2017 van In den Boogaerd en, vanaf begin april tot eind september, 17 weken lang één uur les;
•    De mogelijkheid om, tijdens het zomerseizoen tot en met eind oktober, op doordeweekse dagen vrij te spelen;
•    Diverse leuke activiteiten gedurende het zomerseizoen, zoals een jeugdweek in de zomervakantie;
•    Desgewenst een leenracket en/of de aanschaf van een racket tegen een scherpe prijs bij de tennisschool.

ACADEMY JEUGDPAKKET 2017
Een heel zomerseizoen tennissen, inclusief 2 uur training, voor nieuwe en huidige jeugdleden (vanaf 8 jaar) .

Wat houdt het pakket in:
•    Het lidmaatschap 2017 van In den Boogaerd en, vanaf begin april tot eind september, 17 weken lang twee uur les;
•    De mogelijkheid om, tijdens het zomerseizoen tot en met eind oktober, op doordeweekse dagen vrij te spelen;
•    Diverse leuke activiteiten gedurende het zomerseizoen, zoals een jeugdweek in de zomervakantie;
•    Desgewenst een leenracket en/of de aanschaf van een racket tegen een scherpe prijs bij de tennisschool.

Waarom het Academy jeugdpakket? Tennis is technisch best een moeilijke sport. Het gecontroleerd kunnen terugslaan van een bal vraagt om een aantal basisvaardigheden en veel oefening. Het spel wordt pas echt leuk als je over deze vaardigheden en ervaring beschikt.

Tot nu toe kregen onze jeugdleden, éénmaal per week, een uur tennisles onder leiding van een gediplomeerde trainer en hadden ze de mogelijkheid om, als individu, aan diverse leuke jeugdactiviteiten deel te nemen. Dit is de standaard aanpak bij de meeste tennisverenigingen. De ervaring heeft ons echter geleerd, dat dit voor veel kinderen te weinig is om in een korte tijd goed te leren tennissen. Dit is niet alleen onze ervaring, het is ook, in heel Nederland, door de tennisbond geconstateerd. Onze ambitie is, om kinderen in een kortere periode de basisslagen aan te leren en hen ook direct wedstrijdjes te laten spelen in een team, waardoor het spelletje voor hen leuk wordt, omdat ze snel beter worden.

Wij hebben hiervoor een nieuwe aanpak ontwikkeld en bieden het Academy pakket aan tegen een scherpe prijs. Het pakket is met name bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar, die tennis als hun enige, of belangrijkste sport zien. Als tegenprestatie verwachten we wel inzet van de kinderen en betrokkenheid van de ouders bij de vereniging. Inzet in de vorm van het minimaal twee keer per week verschijnen op de training en deelname aan wedstrijden in competitieverband en/of bij clubtoernooien. Betrokkenheid van ouders in de vorm van het begeleiden van kinderen bij wedstrijden.

Jeugdleden worden ingedeeld in teams die gezamenlijk trainen en gezamenlijk wedstrijden spelen. Op deze manier wordt tennis meer een teamsport, in plaats van een individuele sport, wat de sport aantrekkelijker maakt voor de jeugd.

Naast dit nieuwe pakket blijft het basispakket  bestaan. Het is dus nog steeds mogelijk om bij ons te komen tennissen, ook als je maar eenmaal per week beschikbaar bent voor een training. Het is dan wel de bedoeling dat je ook aan wedstrijden deelneemt.
We begrijpen dat er mogelijk nog vragen zijn die we in bovenstaande uitleg niet hebben beantwoord. Deze kunnen we het beste beantwoorden in een persoonlijk gesprek. Zo'n gesprek kun je hier aanvragen.

TENNISLES
Heb je nog nooit getennist, of is het lang geleden?  Voor nieuwe leden vormen de hierboven genoemde pakketten de beste optie. Val je niet binnen de categorie die voor een pakket in aanmerking komt, dan zijn er diverse andere mogelijkheden om training te volgen.

Informatie over alle  les- en trainingmogelijkheden staat in het menu "Voor leden" onder "Tennisles". Je kunt desgewenst ook rechtstreeks contact opnemen met onze tennisschool of per e-mail info@indenboogaerd.nl

MEER INFO?
Voor verdere vragen rondom het lidmaatschap, kun je contact opnemen met Marja Prinsen, te bereiken via ledenadministratie@indenboogaerd.nl

Graag zien wij je terug op het park van tennisvereniging In den Boogaerd!