Info

New or Forgotten?

Welkom bij
T.V. IN DEN BOOGAERD
info@indenboogaerd.nl of 023-5611450
DE
GEZELLIGSTE TENNISCLUB
VAN HAARLEMMERMEER
In den Boogaerd > Club > Opzeggen / Niet spelen

KAN JE NIET SPELEN?

Bij blessures en ziekte

Als je geblesseerd raakt en voorziet dat je langere tijd niet kunt spelen, dan kun je je lidmaatschap parkeren. Je betaalt dan een bedrag van 25 euro. Dit bedrag is voor KNLTB- en administratiekosten.

Het voordeel van parkeerlid is, dat je lid blijft van de club en de KNLTB. Je ledenpas wordt gewoon aangemaakt, je ontvangt de nieuwsbrieven en je kunt de Algemene Ledenvergadering bezoeken.

Het parkeerlidmaatschap kun je ook op ieder gewenst moment weer omzetten in een speelgerechtigd lidmaatschap.

Raak je dus geblesseerd, en voorzie je dat je een langere periode (meer dan 2 maanden) niet kunt spelen, dan kun je dit vooraf melden aan de ledenadministratie. Na het inleveren van je pasje wordt dan gekeken, of je een gedeelte van de contributie terug kunt krijgen.
Achteraf melden dat je de afgelopen periode geblesseerd bent geweest, is niet mogelijk.

Op het moment dat je wel weer kunt spelen, meld je dit aan de ledenadministratie en wordt je pas direct weer geactiveerd. Voor de periode waarin je wel kunt spelen, wordt dan een bedrag per maand in rekening gebracht. Dit bedrag is afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je hebt.

Na 1 augustus is er geen mogelijkheid meer om een deel van de contributie terug te krijgen.
Deze regels gelden alleen in geval van blessures en/of ziekte, dus niet voor bijvoorbeeld een lange vakantie.
 

OPZEGGEN

Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd

Mocht je hebben besloten om een volgend seizoen niet meer bij In den Boogaerd te kunnen of willen tennissen, dan dien je het lidmaatschap uiterlijk 1 december van het lopende kalenderjaar schriftelijk op te zeggen.

Voor opzeggen gelden de volgende spelregels.

  • Zeg je ná 1 december op, dan is altijd 25 euro verschuldigd. Dit zijn administratiekosten en kosten voor de KNLTB.
  • Zeg je ná 1 januari op, dan is de gehele contributie verschuldigd.
  • In uitzonderlijke situaties, bijvoorbeeld bij ernstige ziekte of blessures, kan worden afgeweken van bovenstaande regel, maar het is aan het bestuur om te beoordelen of er inderdaad sprake is van een uitzonderlijke situatie. Aan de hand van deze beoordeling zullen er eventueel kosten in rekening worden gebracht.
Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk bij Ledenadministratie Tennisvereniging In den Boogaerd, Corversbos 225, 2134 MG Hoofddorp óf per e-mail bij ledenadministratie@indenboogaerd.nl. Je ontvangt altijd binnen een week een bevestiging van je opzegging. Blijft deze uit, neem dan z.s.m. contact op met de ledenadministrateur.