Info

New or Forgotten?

Welkom bij
T.V. IN DEN BOOGAERD
info@indenboogaerd.nl of 023-5611450
DE
GEZELLIGSTE TENNISCLUB
VAN HAARLEMMERMEER
In den Boogaerd > Club > Route

Adres

Tennisvereniging In den Boogaerd is gemakkelijk bereikbaar en ligt aan de ringweg N201 van Hoofddorp.

Tennisvereniging In den Boogaerd
Adrianahoeve 12,
2131 MN Hoofddorp

Vanuit Haarlem/Heemstede:

U rijdt via de Heemsteedse Dreef N201 naar Hoofddorp. U blijft de weg volgen en gaat bij de stoplichten naar links richting Haarlemmermeers bos. U rijdt aan uw linkerhand langs de Brandweerkazerne en het Bastion hotel en vervolgens rijdt u links het tennispark In den Boogaerd op.

Vanuit Schiphol/Amsterdam:

Afslag Hoofddorp/Aalsmeer. Sorteer op de afslag links voor en ga bij de stoplichten links richting Haarlem/Heemstede. U rijdt nu op de N201 en gaat bij het 3e stoplicht rechts, afslag Haarlemmermeersebos. U rijdt aan uw linkerhand langs de Brandweerkazerne en het Bastion hotel en vervolgens rijdt u links het tennispark In den Boogaerd op.

Vanuit Rotterdam/Den Haag:

Afslag Hoofddorp/Aalsmeer. Bij de stoplichten links richting Haarlem/Heemstede. U rijdt nu op de N201 en bij het 4e stoplicht rechts, afslag Haarlemmermeersebos. U rijdt aan uw linkerhand langs de Brandweerkazerne en het Bastion hotel en vervolgens rijdt u links het tennispark In den Boogaerd op.

Vanuit Alkmaar:

U rijdt via de A5 of de A9 naar de afslag Haarlem-Zuid, vervolgens neemt u direct de linkerafslag richting Hoofddorp, N205 Drie Merenweg. Volg deze weg en na enkele kilometers bij de derde verkeerslichten gaat u linksaf richting Hoofddorp. Hier rijdt u rechtdoor en gaat bij de T-splitsing linksaf de Kruisweg op richting Hoofddorp. Bij het derde stoplicht gaat u linksaf richting het Haarlemmermeerse Bos. U rijdt aan uw linkerhand langs de Brandweerkazerne en het Bastion hotel en vervolgens rijdt u links het tennispark In den Boogaerd op.